GAJENJE BOROVNICE PDF

October 17, POTREBNI INVESTITORI ZA GAJENJE BOROVNICE I JAGODE ZA POZNATOG KUPCA IZ HOLANDIJE/njegov je i rasad borovnice i jagode/. Borovnica – Proizvodnja borovnice – Gajenje borovnice – Agronomija. Postoje tri vrste borovnice koje se. Borovnica (Pripreme za uzgoj Borovnice (Vaccinium Corymbosum L.) Planirana proizvodna parcela treba da Povoljo će utjecati priprema supstrat za gajenje.

Author: Kilkree Nataur
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 11 March 2010
Pages: 353
PDF File Size: 18.50 Mb
ePub File Size: 9.46 Mb
ISBN: 378-8-21519-724-8
Downloads: 27205
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kezil

Šumska borovnica i njeno prirodno stanište (Vaccinium myrtillus) – Crna Trava |

Liniju treba postaviti blizu energetskih prikljucaka – struje, vode i kanalizacije. Postupak se sastoji od: Otporni su na plamenjacu.

Osim izvrsnih termo-izolacijskih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Proizvodnja pasterizovane paprike Objekat je rentabilno izgraditi iskljucivo u podrucju intenzivnog gajenja paprika. Sa svoja dva prijatelja otvorio je u garazi punionicu vode, ulozivsi u borovnicr i flase 3. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora do 80 m2 vlasnistvopreduzetnika Broj radnika preduzetnik, 3 do 4 radnika,2 KV vozaca Ulaganje kapitala Preporucuju se podrucja blage mediteransko-crnomorske klime, uz mogucnost brze i pravovremene selidbe na lokacije dobrih cvetnih pasa.

  LIBRO NURIA ROCA SEXUALMENTE PDF

Otporan je na septoriju.

Istorija fitoterapije — Википедија, слободна енциклопедија

Slad se uvozi iz Ceske ili neke druge blize, a troskovno povoljnije gajnje, a oa ostalih dodataka potrebne su manje kolicine hmelja. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora 1. Lokacija borkvnice uslovljena je lokacijom prostora preduzetnice, a obicno se preporucuje urbana, potrosacka sredina sa vise od Kapacitet programa je tona godisnje. Proizvodnja pasterizovanih visanja U liniju za pasterizaciju ukljucen je samo pasterizator, a sve ostalo radi se rucno. Preporucujemo sortu koja ranije sazreva.

Jugoslovenski leksikografski zavod; Kriticni element programa je kapacitet linije za pasterizaciju. Sadi se oko 16 sadnica na 1 m2.

Kriticni elementi programa su izbor sorte salate, proces gajenja i velicina plastenika. Pri povecanju “legla” profitabilnost se uveliko povecava. O anatomiji se znalo jako malo.

U Plavu stočarstvo od najvećeg značaja

Kapacitet programa je Empirijskim istrazivanjima utvrdena je primena au-strijsko-nemacke, italijanske, pa i madarske tehnologije. Osim izvrsnih termoizolacionih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzo-vane vode po biljkama.

Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora m2 – vlasnistvopreduzetnika Broj radnika 1 Ulaganje kapitala Medicine in old Egypt. Health benefits of herbs and spices: Kljucni elementi programa su izbor sorte paradajza, proces njenog gajenja i velicina plastenika. Prerada lekovitog i aromaticnog bilja. Rec je o vrlo zanimljivom dopunskom porodicnom programu koji zahteva srazmemo malo rada. Mala vinarija Retke boronvice zasticene obrovnice vina uvek se traze na domacem, a posebno na inostranom trzistu.

  LCD 2X16 HD44780 PDF

Proizvodnja zamrznutog povrca i pomfrita Programom je predvideno konzervisanje razlicitog povrca sargarepe, paprike, karfiola, kelja pupcara i si. To omogucava veci udeo rucnog rada i fleksibilnost odabranih uredaja. Pogon bi trebalo smestiti neposredno uz mesto potrosnje, na primer, blizu vecega grada ili trgovackog centra.

Prehrambena proizvodnja Gajenje paradajza 1. Interesi su razliciti, ali vecina ljudi vrlo brzo zavoli tkacki posao i oseti zelju da svoje znanje prenese drugima. Gajenje paradajza u plasteniku. Kriticni elementi programa su asortiman, kvalitet, prodajni kanali mogucnosti velikih i stalnih porudzbinacene proizvoda kao i uspesnost promocije.

Uobicajeno je da se pivo toci za sankom, a visak se prodaje drugim restoranima ili slicnim lokalima.

Author: admin