AUTOCAD 2009 OPSLAAN ALS PDF

BIM applications, including Autodesk Revit, use file formats, which are only upwards compatible – so by default you cannot save (“downgrade”). Thank you CAnnondale. That works. however, I noticed that the assembly does not convert to solid, it still show all the components. What I. I thought it was a marketing ploy by Autodesk at first. Not having access to files created in the next version of the software? We’ve been working with AutoCAD for.

Author: Taunris Kara
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 17 January 2016
Pages: 109
PDF File Size: 19.17 Mb
ePub File Size: 16.25 Mb
ISBN: 467-8-48214-332-6
Downloads: 41275
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojall

Algemene informatie over AutoSketch. Van AutoSketch kunt u geen probeerversie downloaden. AutoSketch is een compact maar krachtig autoacd pakket dat het gat tussen schets- en CAD-software opvult. Ideaal dus voor mensen die regelmatig nauwkeurige technische tekeningen moeten maken, maar geen tijd hebben om een volwaardig CAD-programma te leren. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat iedereen met dit pakket hoogwaardige twee dimensionale tekeningen kan produceren.

Schaal In AutoSketch kan zeer nauwkeurig op schaal gewerkt worden. U kunt hiervoor de standaardschalen gebruiken of uw eigen schaal instellen.

Hulpmiddelen Om snel en nauwkeurig te werken met AutoSketch zijn er diverse handige hulpmiddelen beschikbaar. Bijvoorbeeld het vrij aanpasbare raster, waarmee u uw eigen ruitjespapier kunt samenstellen.

AutoCAD Video Training Tutorial 20 Hrs Lessons | eBay

Een ander handig hulpmiddel is het magnetische raster. Dit zorgt ervoor dat de lijn die u aan het tekenen bent automatisch naar het dichtst bij zijnde rasterpunt getrokken wordt. Daarnaast kunt u opslqan eindpunten en middens van getekende objecten magnitisch maken. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig exact verder gaan waar een andere alls eindigt door gebruik te maken van de eindpunt-magneet-functie. Om deze functie aan en uit te schakelen kunt u op elk moment de bijbehorende knop op het scherm in- of autodad Of nog sneller: Zo kunt u ook precies vanuit het middelpunt van een cirkel tekenen met de middelpunt-magneetfunctie.

Tekenen Tekenen in AutoSketch kunt u op meerdere manieren doen. Aanpassen Met het werkbalkmenu bepaalt u zelf welke werkbalken er zichtbaar zijn, zo heeft u altijd de gereedschappen die u nodig heeft binnen handbereik. Door de werkbalken die u niet nodig heeft uit te zetten, wordt uw beeldscherm niet vervuild wordt met zaken die u toch niet gebruikt. Ook kunt u uw eigen werkbalken samenstellen en zo het programma nog verder naar uw hand autocqd.

  KEYENCE FS2-60 PDF

Standaardobjecten In AutoSketch zijn diverse bibliotheken met standaardobjecten beschikbaar. In deze bibliotheken vindt u een grote hoeveelheid kant en klare objecten om aan uw tekening toe te voegen.

U wilt de inrichting van een kantoor tekenen? Natuurlijk zijn er nog veel meer bibliotheken beschikbaar voor de meest uiteenlopende zaken en niet alleen de alss die standaard meegeleverd worden, maar via internet en diverse andere bronnen is er een grote hoeveelheid standaardobjecten te verkrijgen.

Snelmenu’s Om de bediening van AutoSketch nog simpeler en soepeler te laten verlopen zijn er diverse snelmenu’s beschikbaar. Een ander deel of detail van uw tekening bekijken? Een rechtsklik opslzan uw tekening geeft u meteen een menu waarmee u kunt inzoomen en over de tekening kunt bewegen.

Een getekend object bewerken? Ook kunt u de eigenschappen van het betreffende object handmatig aanpassen. Een andere mogelijkheid van deze snelmenu’s is om meerdere objecten te selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken. U kunt dan de geselecteerde objecten groeperen, zodat het in principe een enkel object autocac.

Dit object kunt u vervolgens weer opslaan als standaardobject, en eventueel aan opslana eigen bibliotheek toevoegen. Compatibiliteit In Autosketch kunt u tekeningen in verschillende formaten opslaan. Zelfs opslaan als JPG is mogelijk, wat natuurlijk ideaal is als aurocad uw tekeningen per e-mail wilt verzenden, of wilt publiceren op uw website. Voor informatie over de kwaliteit van de dwg-uitwisseling in AutoSketch 9 klikt u hier.

Conclusie Zoals u ziet zit AutoSketch boordevol functionaliteit en zal het op plaatsen waar snel en accuraat getekend moet worden uitstekend dienst doen. Een groot voordeel is de lage prijs. Voor slechts een fractie van de prijs van een volwaardig CAD-pakket levert AutoSketch zeer goede prestaties, die opslawn de meeste en vaak duurdere tekensoftware niet te evenaren zijn.

AutoSketch nog steeds leverbaar! Koop maar een nieuwe! De fabrikant Autodesk, bekend van AutoCADheeft domweg gesteld dat het updaten niet anders kan dan door het kopen van een nieuwe opslazn. De kwaliteit van de uitwisseling met AutoCAD is erg matig, hetgeen vroeg of laat leidt tot fouten.

  GLYA HOZZA PDF

Kennis en informatie rond GstarCAD is veel uitgebreider aanwezig.

How can I open a Inventor file in older Versions?

Niemand verdient wat aan AutoSketch, dus als er wat mee is, is hulp slecht te vinden. Klik hier om het te bekijken. Deze functie genereert volautomatisch een index met de onderliggende tekeningen. De index bevat per tekening een verkleinde afbeelding en een toelichting. Als de bezoeker van uw website op een tekening in de index klikt, dan wordt het onderliggende dwf-bestand meteen getoond m. Uw bezoeker kan op dit bestand inzoomen en hij of zij kan het haarscherp afdrukken.

Klik hier voor om het resultaat van de functie Publish to Web te bekijken. Vlakvullingen werken nu ook op cirkels en ellipsen. Het lagenmenu werkt nu meer conform AutoCAD.

Het bewerken van teksten is opnieuw verbeterd. Voor meer informatie over het uitwisselen met AutoCAD klikt u hier. Maar wat is er nu eigenlijk veranderd ten opzichte van versie 7?

Het belangrijkste politieke debat van het jaar – NRC

Natuurlijk zijn er weer heel wat verbeteringen en extra functies. Publish to Web, geeft u de mogelijkheid om uw tekeningen direct als webpagina geschikt bestand op te slaan.

E-mail wizard, vergemakkelijkt het versturen van tekeningen via de email. Tekstomlijning, omlijn uw teksten om er extra aandacht op te vestigen. Verbeterde vulmogelijkheden, nu is het ook mogelijk om uw gesloten objecten te vullen met texturen of fotorealistisch afbeeldingen. Revisiewolkje, zoals in AutoCAD, het atocad hulpmiddel om de wijzigingen in uw tekening te markeren.

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle zls links e.

U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken. Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo. Sinds maandag 2 juli zijn op ideoma.

Bekijk hier de statistieken.

Author: admin